Levering en retourneren

LEVERING

Levering Nederland:

Wij verzenden standaard met PostNL. De levertijd binnen Nederland bedraagt 1-3 werkdagen. Alle pakketjes worden verstuurd met een track en trace code die je via de mail ontvangt nadat je bestelling is verzonden. 

De verzendkosten onder de €50 zijn 6,95. Als je een bestelling boven de €50 plaats wordt je pakketje gratis verzonden. 

Levering België:

Wij verzenden standaard met PostNL. De levertijd naar België bedraagt 2-4 werkdagen. Alle pakketjes worden verstuurd met een track en trace code die je via de mail ontvangt nadat je bestelling is verzonden. 

Voor zendingen naar België bedragen de verzendkosten €13.

RETOURNEREN

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je het pakketje eenvoudig retourneren. Wij horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen! 

Je kan je bestelling binnen 14 dagen retourneren indien het product nog in originele staat is en is voorzien van alle labels en etiketten. Je hoeft ons hiervoor niet per mail te informeren. Je volgt de onderstaande instructies voor het retour sturen. 

Eenvoudig retourneren in 3 stappen:

Stap 1: Vul hier het retourformulier in

LET OP: Retourzendingen zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen!

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur het artikel samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat het pakketje een Track&Trace code heeft, als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan. Retourkosten zijn voor eigen rekening.  

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je rekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je rekening staat!

Ruilen

Heb jij je pakketje ontvangen maar wil je toch liever iets anders? Stuur dan het desbetreffende artikel binnen het retourtermijn terug en plaats een nieuwe bestelling in de webshop.